Consultanţă

 Studii de impact

Realizarea unor studii de fezabilitate în urma cărora se hotărăşte cât de potrivită este dezvoltarea unei anumite tehnologii, într-o anumită situaţie sau pentru o anumită firmă şi care sunt costurile aferente implementării ei.

 Scenarii de deployment

Prognoză pe scenariu, cu planificarea paşilor şi logisticii necesare în implementarea unei tehnologii noi într-un mediu în care funcţionează alte tehnologii. Implementarea se poate realiza într-o singură etapă sau mai multe în funcţie de momentul schimbării de la tehnologia veche la cea nouă, a pregătirii, a timpilor liberi etc.

 Acceleratori ai mediului de afaceri

Soluţii ce automatizează procesele în mediul de afaceri, cu scopul de a reduce timpul cu diferite activităţi de gestionare a conţinutului unei întreprinderi, comunicare inter-departamentală indiferent de localizarea şi distanţa geografică a echipelor de lucru etc.

 Consultanţă IT la cerere

Menită să faciliteze orientarea clienţilor în alegerea soluţiilor potrivite pentru problemele lor punctuale, prin discuţii cu experţi din cadrul echipei noastre tehnice.

 Soluţii de securitate

Servicii de securitate Internet/Intranet

Deployment al Politicii de Securitate

Audituri de securitate IT

Managementul şi menţinerea operaţiunilor de backup

Soluţii de antivirus

 Suportul şi managementul comunicaţiilor

 Design şi implementare VPN

Acces la distanţă (Remote Access) 

Conexiuni cu disponibilitate mare, rute de back-up

Implementare şi suport telefonie şi VoIP

Soluţii de mesagerie şi colaborare

  Management centralizat al resurselor

 Consolidarea şi managementul domeniilor

Acest lucru este realizat prin Active Directory, inima reţelelor bazate pe sisteme de operare Windows.

 Managementul disponibilităţii

O soluţie de monitorizare, cu scop de predicţie, pentru a afla din timp pericolele ce pot apărea la nivelul sistemului clientului şi a le remedia înainte de a se fi stricat echipamentul. Acest lucru se realizează atât prin includerea unui grad de redundanţă şi asigurarea unui back-up la nivel de sistem şi de căi, cât şi prin monitorizare efectivă.

 Soluţii de Asset Management

Combinarea unumitor servicii într-o soluţie care să rezolve problemele existente ale unui client, în urma inventarierii echipamentelor HW şi SW sau în urma monitorizării sistemului.