Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pro-internet-transilvania.ro

Operatorul site-ului www.pro-internet-transilvania.ro este societatea S.C Pro internet Transilvania S.Rl., cu sediul in Oradea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/1066//2002. Vizitatorul site-ului ce include accesul, navigarea si/sau cumpararea produselor de pe acest site este rugat sa consulte acest regulament, utilizarea serviciilor oferite constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor aici prezentate, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Dreptul de a modifica site-ul www.pro-internet-transilvania.ro il are doar administratorul societatii prin persoanele sau firmele imputernicite in acest sens. In acest sens administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Prin grija administratorului se va asigura acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor furnizate prin acest site, pentru a putea fi consultate in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Utilizarea, reproducerea, distribuirea, transmisia, expunerea inscrisurilor din acest site in alte scopuri decat cele expres si legal permise este interzis fiind permis doar cu acordul scris al proprietarilor şi cu menţionarea sursei. Utilizarea oricaror informatii de pe acest site, sub orice forma, in scop comercial, fara a avea in prealabil consimtamantul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Se considera ca prin prezenţa dumneavoastră pe acest site sunteti de acord si acceptaţi sa nu interveţi în vreun fel asupra elementelor de securitate ale site-ului, cu alte elemente care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau cu elemente care limitează utilizarea site-ului sau a continutului acestuia. 

Solicităm persoanelor interesare de obţinerea unor produse prezentate pe site, să se asigure că produsul corespunde nevoilor sale. Vă rugăm să verificaţi specificaţiile produsului şi compatbilitatea acestuia cu necesităţile dumneavoastră prin vizitarea paginii producătorului. Sub raport comercial sunt agreate ca relaţii contractuale cumparator/utilizator respectiv furnizor raporturile create între utilizator şi www.pro-internet-transilvania.ro, raporturi reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă. 

Prin eforturile noastre permanente site-ul www.pro-internet-transilvania.ro va fi în permanenţă actualizat cu produse noi. Acurateţea informatiilor va fi monitorizată permanent şi mizăm şi pe buna credinţa a utilizatorilor în a semnala eventuale inadvertenţe (erori în specificaţii sau un preţuri vădit greşite ale unor produse), etc. Atentie! Fotografiile ce prezintă un produs au caracter informativ nefiind obligatoriu a fi livrate în ambalajul prezentat şi cu accesorii ce nu sunt incluse in pachetele standard. Vă rugăm să citiţi cu atenţii specificaţiile şi prospectul.

Frauda 

Accesarea şi utilizarea anumitor sectiuni ale website-ului poate fi restricţionată şi condiţionată de crearea unui cont personal.
Prin prezenta, se consideră că vă asumati integral responsabilitatea tuturor activităţiilor realizate prin intermediul contului pe care il creaţi pe acest site web. Utilizarea contului prin numele de utilizator şi parolă vă obligă la asigurarea confidenţialităţii acestora pentru securizarea contului dumneavoastră, respectiv a comenzilor procesate în numele dumneavoastră. Vă recomandăm să vă păstraţi aceste date cu maximă responsabilitate. Dacă securitatea contului dumneavoastră este compromisă, aveţi obligaţia să anunţaţi imediat administratorul site-ului, prin formularul de contact. www.pro-internet-transilvania.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate dumeavoastră sau terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. 

Drept aplicabil 

Prin accesarea site-ului www.pro-internet-transilvania.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că termenii si conditiile de utilizare a site-ului vor fi guvernaţi de legistaţia românească. Disputele de orice fel, ce ar putea să apară între utilizatori şi administratorii  www.pro-internet-transilvania.ro sau asociatii/partenerii/afiliaţii acestuia vor fi tratate gradual, încercându-se mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe această cale nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.pro-internet-transilvania.roîşi rezervă dreptul de a efectua modificări în structura şi interfata site-ului în orice moment şi la orice interval de timp ales. De asemenea are dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă. 

Dispozţii finale
Vă încurajăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact pentru orice lămuriri sau propuneri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, în legătură cu conţinutul site-ului şi respectiv în legătură cu produsele sau serviciile comercializate pentru a beneficia de expertiza noastră în domeniu.  Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau greşeli de dactilografiere, fără a anunţa în prealabil despre aceasta.